Skip to content

Winterfield 2022

En ja, terwijl de meer actieven zich rond het hamburgerkraam en de supergrote soeppot hadden verzameld, zaten wij gezellig met pot en pint in onze kantine. Na één rondje meelopen hield ik het wijselijk voor bekeken.

Wie had dat ooit gedacht. Met zijn 22gen gingen ze op pad. Boog en pijl in de aanslag. Alle leeftijden en kalibers waren vertegenwoordigd. Was het nu door het einde van de vakantieweek, het goeie weer, of de buitenkomen honger na de corona horror? De schutters werden begeleid, al dan niet van uit de kantine, door nog eens 26 club sympathisanten.

Zoiets noemen wij een succes! Nu nog volhouden hé gents!

En iedereen kreeg van mij een paar jonge krakken in zijn kielzog mee. Ze waren met zijn 11ven onze jeugdschutters. En daar zaten wel wat hevige kandidaatjes tussen. Met dank aan de ‘oudjes’ (en ook de wat jongere field/3d specialisten) om hun kennis, en geduld, te delen met deze toekomstige (?) field en 3D liefhebbers.

Een mooi parcours met 7 doelen opgesteld rond en op ons lokaal. Een beetje van dit, een beetje van dat, een proevertje naar ieders meug. Zelf die rare houtschutters van SSW waren enthousiast.

Uitdagend maar toch veilig voor iedereen, horizontale en neerwaartse opstelling zodat het pijlen terugvinden geen probleem was. Er eens naast, over of onder schieten… dat viel nog best wel mee.

Nadien nog tezamen napraten en genieten van een lekkere warme hap, zo gaat dat bij de K.M.E. vzw boogschutters op het Fort van Lier.